Ποιοι είμαστε 2017-06-01T14:35:24+00:00

Καλώς Ήλθατε!

Ποιοι είμαστε

Το Ostria Travel διανύει μια επιτυχημένη πορεία αδιάλειπτης λειτουργίας από το 1986 έως σήμερα στο λιμάνι του Λαυρίου ως αποκλειστικό κεντρικό πρακτορείο της εταιρείας Goutos Lines για τους προορισμούς Κέα και Κύθνο.

Δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με την εταιρεία, από τον Ιανουάριο του 2017 επεκτείναμε την δραστηριότητά μας και στο νησί της Κέας με την ιδιότητα του κεντρικού πρακτορείου για την εταιρεία Goutos Lines.

Επιπλέον εξυπηρετούμε ως κεντρικό λιμενικό πρακτορείο στο Λαύριο την εταιρεία Hellenic Seaways και την εταιρεία Seajets  για το Λαύριο και την Κέα. Παράλληλα διευρύναμε το εύρος των συνεργαζόμενων ακτοπλοϊκών εταιρειών εξυπηρετώντας  όλους τους νησιωτικούς προορισμούς.

Από την ίδρυσή μας έχουμε καταφέρει με διαρκή προσπάθεια, συνέπεια και επαγγελματισμό να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών και των πελατών μας προσπαθώντας συνεχώς να αναβαθμίζουμε και να εκσυχρονίζουμε τη λειτουργία μας δημιουργώντας νέες online υπηρεσίες ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις και απαιτήσεις της εποχής μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

Λαύριο:
(τηλ) 22920 26777
(τηλ) 22920 27285
(τηλ & fax) 22920 26303

Κέα:
(τηλ) 22880 22004

Email:
info@ostriatravel.com

Το Ostria Travel είναι κεντρικό πρακτορείο
για τις ακόλουθες ακτοπλοϊκές εταιρείες:

Goutos Lines Logo - Ostria Travel
Seajets - Ostria Travel
Seajets - Ostria Travel

Εκδίδουμε εισιτήρια και για τις εξής ακτοπλοϊκές εταιρείες:

Blue Star Ferries - Ostria Travel
Fast Ferries - Ostria Travel
Superfast Ferries - Ostria Travel
Ionian Group - Ostria Travel
Golden Star Ferries - Ostria Travel